Slette en del

Du kan, med unntak av nettstedets overskrift og bunntekst, slette deler etter hvert som behovene dine endres.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Hold markøren over delen du vil slette. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Slett del .
    Skjermbilde av ikonet for flytt seksjon i delinnstillinger -menyen
  6. Velg Slett for å bekrefte at du virkelig vil fjerne denne delen. Hvis du ombestemmer deg, gjenopprett nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .