Slett e -post fra innboksen din

Når du ikke lenger vil lagre e -post i Workspace -nettpost, kan du slette eller fjerne dem. Når du sletter e -post, flyttes de til papirkurvmappen . Når du sletter e -poster, fjernes de permanent fra Workspace Webmail -kontoen.

Trinnene for å slette eller tømme e -post varierer basert på om du bruker den oppdaterte visningen eller den klassiske visningen. ( Hvordan vet jeg hvilket syn jeg bruker? )

Oppdatert visning

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Velg e -postmeldingen (e) du vil slette eller tømme, eller klikk på Velg alle for å velge alle e -poster i den gjeldende mappen.
    Velg e -post
  3. Slett eller tøm de valgte e -postene:
    • For å slette de valgte e -postene, klikk på Slett -ikonet.
      Slett e -poster
    • For å tømme de valgte e-postene, klikk på Mer og velg Tøm melding (er) fra rullegardinmenyen.
      Tøm e -poster

Klassisk visning