Slett GoDaddy Auctions® -domenoppføringer

Slett en oppføring på GoDaddy Auctions & reg; hvis du ikke har godtatt noen tilbud eller mottilbud, og ingen har lagt inn et bud på oppføringen din. Oppføringer opprettet gjennom Send til auksjon kan ikke slettes.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Salgsliste og deretter Salg .
  3. Merk av i boksen ved siden av domenelisten / oppføringene du vil slette.
  4. Velg Slett for å kansellere oppføringen.
  5. Bekreft kansellering ved å velge OK i bekreftelses-popupen.
  6. Velg OK igjen for å fullføre prosessen.