Slett Workspace Email -kontoer

Du kan slette e -postadresser ved hjelp av Workspace Control Center. Hvis du sletter dem, blir ikke abonnementet slettet eller kansellert, så du kan fortsatt bruke det til å opprette nye adresser. Når du sletter en e -postadresse, sletter du også alle meldingene som er igjen på serveren for den adressen.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av e -postadressene du vil slette, og velg deretter Slett .
  3. Velg OK .