Nettstedbygger Hjelp

Display another site's blog on my website

Ved å legge til en blogg-feed på nettstedet ditt kan du vise en blogg fra et annet nettsted. Nettstedet ditt oppdaterer visningen automatisk når det andre nettstedet legger ut et nytt bloggelement.

Merk: Hvis du vil være vert for din egen blogg på nettstedet ditt, se Legg til en blogg på nettstedet mitt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Legg til på denne siden fra panelet til høyre, eller klikk på et blått plussymbol fra hovedpanelet for å utføre Legg til del.
    klikk på Legg til på side eller legg til del
  4. Klikk på Blogg-panelet.
    klikk på Blogg
  5. Klikk på et oppsett.
    Klikk på et oppsett
  6. Når Del lagt til-bekreftelsen vises, klikker du på Min blogg.
  7. Egendefiner innstillingene til Blog-panelet ved å velge Ekstern blogg-feed og angi Feed-URL for bruk av den eksterne feeden.
    Egendefiner blogginnstillinger

Note: The URL example's …/rss (Rich Site Summary) ending is the most common feed format.

8. Alle endringer lagres automatisk, så når du er ferdig, klikker du på Forhåndsvis.
    Forhåndsvisning av blogg‌‌

Merk: Klikk på Endre oppsett-pilen når du vil velge et annet oppsett.

9. Hvis du er fornøyd med resultatet, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).

Merk: For å stoppe visningen av blogg-feeden klikker du på knappen til den røde søppelkassen øverst på Blogg-panelet.