Konfigurer betalingsmetoder for Websites + Marketing-nettbutikken min

Få betalt for dine digitale og fysiske produkter med sikker netttransaksjoner som både du og kundene dine kan stole på. Du kan også ta betalt ved å legge til en PayPal-knapp, godta betaling for avtaler på nettet eller gjennom betalingsalternativer som ikke er nettbasert.

Godta full eller delvis nettbetaling gjennom PayPal, Square eller Stripe (inkludert Apple Pay). Square er kun tilgjengelig i Australia, Canada, Storbritannia.

Merk: Stripes Websites + Marketing-integrering støtter ikke Klarna, Afterpay eller Zip Pay.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger Innstillinger.
  4. Velg Betalinger .
  • Velg Koble til ved siden av betalingsmetoden du ønsker å legge til, og følg ledeteksten for å legge til kontoen eller opprette en ny en. Du kan legge til én betalingsmetode for kreditt-/debetkort i tillegg til PayPal, og betalinger som ikke er nettbaserte.
    Merk: Hvis Apple Pay er tilkoblet, vises Apple Pay-knappen kun på oppføringene dine når du går til den publiserte butikken på en Apple Pay-aktivert enhet og viser produktsiden som en kunde. Apple Pay-knappen vises også på betalingssiden.
  • Mer informasjon