|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Do you support fsockopen?

Yes, we do. You can use fsockopen on all of our PHP-enabled hosting plans for TCP ports 80 and 443.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.