Domeneinnstillinger for masseoppdatering

Du kan bruke domeneinnstillinger som opplåsing for overføring, fornyelser og kontaktinformasjon på tvers av flere domener om gangen. Dette er også kjent som masseoppdateringsdomener.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil oppdatere. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle .
  3. Velg den aktuelle handlingen fra menyen over domenelisten din:
    Alternativ Handling
    Forny
    Innstillinger
    DNS
    Eierskap
    Videresend
    Organiser innstillinger
    Tjen penger
    Eksporter
    Mer
  4. Fyll ut de nødvendige feltene for å gjøre endringene. Hvert alternativ vil ha sine egne krav.
  5. Velg Lagre for å fullføre oppdateringene dine.

Merk: Det kan ta to til fire timer før alle endringer trer i kraft.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Lær mer om domenenavn og tilgjengelige alternativer for å bygge din tilstedeværelse på nettet.