Last ned e -postvedlegg

Gjennom Workspace Webmail kan du laste ned vedlegg fra e -postmeldinger.

Slik laster du ned et meldingsvedlegg

1. Åpne eller forhåndsvis e -postmeldingen som inneholder vedleggene du vil laste ned.
  2. Bla til listen over vedlegg nederst i meldingsvinduet.
  3. Velg vedleggene du vil laste ned, og klikk deretter på Last ned .
  4. Velg stedet hvor du vil lagre vedleggene på datamaskinen, og klikk deretter på OK .

Merk: For å laste ned flere vedlegg samtidig, må du først installere plugin -modulen Workspace Webmail Tools. Hvis du ikke har plugin -modulen, vises et vindu for å installere den. Etter at installasjonen er fullført, går du tilbake til Workspace Webmail og laster ned vedleggene.

For å sende en melding til din Online Storage

Merk: Du kan bare gjøre dette hvis du har en Online Storage -konto.

1. Åpne eller forhåndsvis e -postmeldingen som inneholder vedleggene du vil flytte til Online Storage.
  2. Bla til listen over vedlegg nederst i meldingsvinduet.
  3. Velg vedleggene du vil laste ned, og velg deretter Online Storage i listen Send valgt til .
  4. Klikk på Bruk .
  5. Et vindu vises for å velge stedet hvor du vil lagre vedleggene i Online Storage. Velg stedet, og klikk deretter OK .