Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Du konfigurerte e-posten din – hva nå?

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Gratulerer! Du har opprettet e-postadressen din, lagt til en e-post for gjenoppretting og konfigurert e-postadressen din på telefonen eller datamaskinen din. E-posten din er nå konfigurert og klar, videre kan du gjøre dette!

Anbefalte oppgaver

Her en noen vanlige oppgaver andre kunder gjør etter at de fullfører konfigurering av e-post.

Få mest mulig ut av Office 365

Hvis du kjøpte en Business- eller en Business Premium Office 365-plan, har du tilgang til flere Office 365-apper for telefonen og datamaskinen din. Gjennomgå planalternativer for Office 365.