Dupliser innlegg og sider på WordPress -nettstedet mitt

Hvis du ønsker å publisere flere lignende innlegg eller sider på WordPress -nettstedet ditt, kan du installere og bruke plugin -modulen Yoast Duplicate Post , slik at du ikke trenger å opprette hvert innlegg eller side manuelt.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Plugin- moduler og deretter Legg til nye .
  3. I Søk -plugin -moduler -feltet skriver du inn Yoast Duplicate Post .
  4. Velg Installer nå .
  5. Når du er installert, velger du Aktiver .
  6. (Valgfritt) For å velge hvilke innlegg eller sideelementer du vil kopiere, velger du Innstillinger på menyen til venstre og deretter Dupliserer innlegg . Sørg for at avmerkingsboksene ved siden av elementene du ønsker å kopiere er merket av, fjern andre avmerkingsbokser og velg Lagre endringer .
  7. På menyen til venstre velger du Innlegg eller Sider , avhengig av hvilken type innhold du vil duplisere.
  8. Hold markøren over tittelen på innlegget eller siden du vil kopiere, og velg Klon . Dette vil opprette en ny upublisert kopi av innlegget eller siden som har lagt til Utkast etter tittelen.
  9. Hvis du vil redigere duplikatinnlegget eller siden, velger du tittelen på det nyopprettede utkastet og gjør de ønskede endringene.

Merk: Vi anbefaler deg å redigere eventuelt skrevet duplikatinnhold for å unngå effekten det kan ha på SEO -rangeringene til nettstedet ditt .

10. Når du er fornøyd med endringene, velger du Publiser .