Dypdykk: Bla gjennom liste over grunnleggende artikler

Her er en liste over de fleste av hjelpeartikler for nettstedssikkerhet og sikkerhetskopiering. Bruk den som en veiledning – fra å konfigurere Nettstedssikkerhet, til å rense nettstedet, til å forsikre deg om at du har en daglig sikkerhetskopi av alt arbeidet ditt.

De første trinnene

Konfigurer planen din for nettstedssikkerhet og skann nettstedet ditt.

WAF-konfigurering

Hvis du bruker en Ekspress-, Deluxe- eller Ultimat-plan, kan det være du må konfigurere WAF.

Rens opp nettstedet ditt

Hvis det oppdages skadelig programvare på nettstedet ditt, kan du ta flere trinn etter at utbedringen er fullført.

Sikkerhetskopiering av nettsted

Du må konfigurere sikkerhetskopiering av nettstedet, slik at du er beskyttet mot datatap og har muligheten til å gjenopprette nettstedet på et senere tidspunkt.