Dypdykk: Bla gjennom liste over grunnleggende artikler

Her er en liste over de hyppigst besøkte hjelpeartiklene om domener. Bruk det som en guide for å lære mer om hvordan du arbeider med domenenavn.

Klikk for å gå til hver seksjon
Oppdag domener Fornyelser
Personvern og beskyttelse Organiser
Overfør mellom registratorer Overfør mellom kontoer
Navneservere og DNS Parkering og videresending

Oppdag domener

Lær forskjellen mellom et domene og et nettsted, hvordan du registrerer et domenenavn og se domenevideoer. (Tilbake til toppen)

Fornyelser

Gjennomgå alternativene for domenefornyelse og hva du skal gjøre hvis domenet ditt utløper ( Tilbake til toppen )

Personvern og beskyttelse

Beskytt domenet ditt med Personvern og beskyttelse (Tilbake til toppen)

Organiser

Finjuster domeneorganisasjonen med mapper og profiler ( Tilbake til toppen )

Overfør mellom registratorer

Ta kontroll over domenet ditt ved å overføre det til eller fra en annen registrator (Tilbake til toppen)

Overfør mellom kontoer

Flytt et domene fra en konto til en annen (Tilbake til toppen)

Navneservere og DNS

Tilpass domenerutingen din med DNS (Domain Name System) ( Tilbake til toppen )

Parkering og videresending

Parker domenet ditt til du er klar til å bruke det, eller videresend domenet til et annet nettsted ( Tilbake til toppen )