Dypdykk: Bla gjennom liste over grunnleggende artikler

Her er en liste over de hyppigst besøkte hjelpeartiklene om domener. Bruk det som en guide for å lære mer om hvordan du arbeider med domenenavn.

Klikk for å gå til hver seksjon
Oppdag domener Fornyelser
Personvern og beskyttelse Organiser
Overfør mellom registratorer Overfør mellom kontoer
Navneservere og DNS Parkering, videresending og tjene penger

Oppdag domener

Lær forskjellen mellom et domene og et nettsted, hvordan du registrerer et domenenavn og se domenevideoer. (Tilbake til toppen)

Fornyelser

Review your domain renewal options and what to do if your domain expires (Back to top)

Personvern og beskyttelse

Beskytt domenet ditt med Personvern og beskyttelse (Tilbake til toppen)

Organiser

Fine-tune domain organization with folders and profiles (Back to top)

Overfør mellom registratorer

Ta kontroll over domenet ditt ved å overføre det til eller fra en annen registrator (Tilbake til toppen)

Overfør mellom kontoer

Flytt et domene fra en konto til en annen (Tilbake til toppen)

Navneservere og DNS

Customize your domain routing with DNS (Domain Name System) (Back to top)

Parkering, videresending og tjen penger

Park your domain until you use it, forward to another site or use it to earn some money (Back to top)