GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Dypdykk: Bla gjennom markedsføringsartikler per e -post

Her er en liste over viktige artikler for markedsføring per e -post fra GoDaddy. Bruk den til å fullføre vanlige oppgaver som å konfigurere og tilpasse e -postkampanjer.

Se og utforsk Markedsføring per e-post

Oversikter og en demonstrasjon av en e -postkampanje.

Sett opp en kampanje

Sett opp den første kampanjen din.

Tilpass kampanjen

Se alle de kule måtene du kan tilpasse markedsføringskampanjen din på.

Avanserte kampanjeinnstillinger

Avanserte tips og triks for markedsføring per e -post.

Alt om bilder

Sett ut markedsføringskampanjer per e -post med bilder.

Feilsøking

Feilsøkingsinformasjon for markedsføring per e -post.