Dypdykk: Essential Windows Hosting -artikler

Her er en oppsummering av viktige artikler om Windows Hosting (Plesk). Bruk denne listen som veiledning for alt fra å konfigurere kontoen din til å administrere FTP -brukere med mer.

Klikk for å gå til hvilken som helst seksjon
Kom i gang med Windows -hosting Jobb med domener
Kopier filer til nettstedet mitt Konfigurer Plesk -appene mine og opprett nye filer
Publiser nettstedet mitt Sikkerhetskopier nettstedet mitt
Finjuster nettstedet mitt Jobb med databaser
Jobb med PHP Konfigurer Plesk -e -post
Feilsøk Windows -hostingkontoen min

Kom i gang med Windows -hosting

Konfigurer kontoen din, be om SSL -sertifikater og flytt nettstedet ditt til GoDaddy

Jobbe med domener

Legg til og endre domener og underdomener, og konfigurer DNS ( Tilbake til toppen )

Kopier filer til nettstedet mitt

Lær om FTP, last opp filer og legg til brukere ( Tilbake til toppen )

Konfigurer Plesk -appene mine og opprett nye filer

Installer apper som WordPress eller Drupal, og opprett nye filer direkte i kontoen din ( Tilbake til toppen )

Publiser nettstedet mitt

Forhåndsvis og publiser nettstedet fra nettbyggingsverktøy ( Tilbake til toppen )

Sikkerhetskopier nettstedet mitt

Bruk Sikkerhetskopiering av nettsted for enkel sikkerhetskopiering via FTP eller SFTP ( Tilbake til toppen )

Finjuster nettstedet mitt

Omdiriger URL -er, legg til IP -adresser og mer ( Tilbake til toppen )

Jobb med databaser

Importer, eksporter og koble til MySQL -databaser ( Tilbake til toppen )

Jobb med PHP

Bygg et dynamisk nettsted ved hjelp av PHP -skript ( Tilbake til toppen )

Konfigurer Plesk -e -post

Finn reléserveren din og bruk System.Net.Mail ( Tilbake til toppen )

Feilsøk Windows -hostingkontoen min

Sjekk her for hjelp med vanlige Plesk -hostingproblemer ( Tilbake til toppen )