E -posten min sluttet å fungere etter at jeg konfigurerte Linux -hosting med cPanel

Hvis Microsoft 365, Professional Email eller Workspace Email sluttet å fungere når du konfigurerte Linux -hosting med cPanel, kan du lese videre for å finne ut hva som skjedde og hvordan du fikser det. Hvis du bare er interessert i å fikse det, kan du se Slik løser du det .

Merk: Denne artikkelen gjelder kun for Linux Hosting -kunder.

Hva som skjedde

Linux -hosting med cPanel inkluderer e -posthosting på samme server som er vert for nettstedet ditt. Denne integrerte tjenesten betyr at du kan bruke cPanel -kontoen din til å hoste domenenavnets e -postadresser.

Når du konfigurerer hosting, konfigurerer vi domenenavnet ditt til å bruke e -posttjenesten ved å endre DNS -innstillingene — spesifikt MX -oppføringene dine, som kontrollerer hvilken server som mottar domenets e -post.

Hvis du setter opp et nytt domenenavn, er dette ikke så farlig. Men hvis du for øyeblikket har e -postadresser på domenenavnet, kobler domenenavnet ditt fra serveren som er vert for dem hvis du endrer MX — og e -posten din slutter å fungere.

Hvordan fikse det

Den enkleste løsningen er å legge til e -postadressene til cPanel -hosting.

Men hvis du ønsker å fortsette å bruke den samme e -posttjenesten, må du endre MX -oppføringene dine .

Hvis du brukte GoDaddys e -posttjeneste, bruk følgende MX -oppføringer:

MX (postutveksler)
Prioritet Vert Peker til TTL
10 @ mailstore1.secureserver.net 1 time
1 @ smtp.secureserver.net 1 time

Hvis du ikke brukte GoDaddys e -posttjeneste, må du kontakte e -posthosten din for deres MX -oppføringer.