GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

E -poster mottatt av abonnentene mine

Du kan se hvilke e -poster de individuelle abonnentene har sett, og hva de har gjort med e -postene. Dette kommer i tillegg til all generell statistikk du kan se om kampanjen, og utsendelser, samlet.

1. I Abonnenter -området klikker du på e -postadressen du vil utforske.
  2. Klikk på Mottatt e -post -fanen for å se hvilke e -poster som har blitt sendt til den spesifikke abonnenten, og når utsendelsen ble mottatt.
  3. Klikk på den store koblingen ( Emnelinje ) for å vise den spesifikke statistikken for akkurat den enkeltesendingen .
  4. Klikk på den mindre koblingen ( Kampanjetittel ) for å se på den generelle statistikken som vises for alle utsendelser av den kampanjen.
  5. Den siste statusen for den enkelte e -posten er angitt med ett av utsendingsstatus -symbolene til høyre. Klikk der for å utvide detaljene om alle handlingene som har skjedd på den enkelte e -postadressen for denne spesifikke abonnenten. Du vil kunne se handlingen abonnenten utførte, og tidsstempelet for når handlingen skjedde.