E -postmeldingen er for stor

Når du prøver å sende en e -post, mottar du denne feilmeldingen:
Feilmelding

Det betyr at Arbeidsområde har nådd den maksimale meldingsstørrelsen det støtter for sending av utgående melding. For å løse feilmeldingen og sende e -posten, prøver du ett eller alle av følgende:

• Fjern ett eller flere vedlegg fra e -posten ved å klikke på fjern ved siden av et vedlegg.
    Klikk på fjern
  • Vurder å lim inn koblinger til filer i meldinger i stedet for å legge ved.
  • Reduser innholdet i meldingen.