|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

E-poststøtte

GoDaddy tilbyr for øyeblikket ikke støtte via e-post. Du kan imidlertid få hjelp via chat eller over telefon:

Chat

For å chatte med støtteteamet vårt går du til Kontakt oss-siden og klikker på Chat nå.
klikk på chat nå for å starte en livechat

Telefonnumre

Hvis live chat ikke er tilgjengelig, finner du vår globale liste over telefonnummer til support her.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.