|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

E-poststøtte

GoDaddy tilbyr for øyeblikket ikke støtte via e-post. Du kan imidlertid få hjelp gjennom chatte eller over telefonen :

Chat

For å chatte med støtteteamet vårt går du til Kontakt oss-siden og klikker på Chat nå.
klikk på chat nå for å starte en livechat

Telefonnummer

Hvis live chat ikke er tilgjengelig, er det her vår globale liste over supporttelefonnumre .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.