Rediger innhold i en del eller seksjonsgruppe

Rediger innholdet i en del eller en seksjonsgruppe for å endre det generelle utseendet og følelsen av nettstedet ditt. Dette inkluderer redigering av teksten, flytting eller sletting av delgrupper eller oppdatering av bilder.

Se leksjon 9 i Bygg ditt eget nettsted Slik gjør du det-kurset for å se hvor enkelt det er å redigere en seksjon eller seksjonsgruppe.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. I forhåndsvisningsvinduet velger du delen du vil redigere. Hvis du ikke ser delen du ønsker, legger du til en seksjon .
    • Bruk ruten til høyre for å endre ting i delen, slik som layout, aksentfarge og mer.
    • Du kan redigere tekst rett i forhåndsvisningsvinduet.

Merk:
    • I forhåndsvisningsvinduet er delen du redigerer uthevet og gjeldende ikoner vises i høyre hjørne.
    • Bruk pilene til å flytte delen opp eller ned på siden.
    • Velg Oppsett for å endre oppsettet.
    • VelgMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen for å duplisere, flytte eller slette delen.

Skjermbilde av ikonet for innstillingsdelen når en del er valgt
  5. Hvis delen du redigerer har flere seksjonsgrupper, velger du en seksjonsgruppe og bruker ikonene i høyre hjørne for å gjøre endringer.
  6. Merk:
    • Bruk pilene til å flytte delen til venstre eller høyre.
    • Velg Slett for å fjerne seksjonsgruppen.
    • Velg Legg til en til for å legge til en ny seksjonsgruppe.

Skjermbilde av seksjonsgruppemenyen
  7. For å redigere tekst i en del eller en seksjonsgruppe, uthever du teksten du ønsker å endre og bruker deretter de tilgjengelige formateringsalternativene (skriftstørrelse, fet, kursiv, koblinger, punkter og tall).
  8. For å endre eller redigere et bilde, velger du det i forhåndsvisningsvinduet for å åpne den høyre ruten hvor du kan erstatte bildet .
  9. Endringene lagres automatisk. Velg Forhåndsvisning for å se resultatene. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .