Rediger GoDaddy Auctions® -kontoinnstillingene dine

Rediger GoDaddy -auksjonene dine & reg; innstillingene i auksjonskontoen din og administrere betalingstyper. Du kan også redigere antallet søkeresultater som skal vises, og når du skal motta tekstmeldingsvarsler.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg fanen Generelt og rediger ett av følgende:
    • Inkluder domenenavn for voksne : Velg om du vil filtrere ut eller vise domenenavn for voksne i søkeresultatene.
    • Resultater per side : Velg antall auksjonsoppføringer du vil vise per side.
    • Tillat kjøpere å se mine andre oppføringer : Velg alternativet for å vise de andre oppføringene dine til kjøpere når de viser, byr på eller legger ut et tilbud på et av de oppførte domenenavnene dine.
    • Verifisering av domeneeierskap : Kopier den angitte TXT -oppføringen for å bekrefte domeneeierskap hvis domenet ditt ikke er registrert hos GoDaddy. Du må angi TXT -oppføringen i DNS -sonefilen din.
    • SMS -nummer : Angi et mobiltelefonnummer for å motta tekstmeldingsvarsler, og velg leverandøren din.
    • SMS -adresse : Dette feltet fylles automatisk ut etter at du har angitt mobiltelefonnummeret ditt. Velg en leverandør fra listen. Hvis du velger Tilpasset leverandør , må du angi en e -postadresse. Kontakt leverandøren din for mer informasjon.
    • Send test -melding : Velg alternativet for å sende en test -SMS til mobiltelefonen.
    • Send meg en SMS når : Velg når du vil motta SMS fra GoDaddy Auctions & reg ;.
    • Kontostatus : Bekreft PayPal -kontoen din for å legge inn mer enn 2 bud eller legg totalt $ 1500 USD i bud.

SMS er bare tilgjengelig i USA. Din leverandør kan belaste deg for eventuelle SMS -meldinger du mottar, og levering av SMS -meldinger er ikke garantert.

4. Velg Send .