Eksporter en MySQL -database i cPanel

Hvis du trenger en sikkerhetskopi av nettstedets database, kan du eksportere den i cPanel ved å bruke veiviseren for sikkerhetskopiering.

1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg Netthotell . Deretter velger du Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. I hostingkontoen Instrumentbord velger du cPanel -administrator .
  4. På cPanel -startsiden i Filer -delen velger du Veiviser for sikkerhetskopiering .
  5. Velg Sikkerhetskopier .
  6. Under Velg delvis sikkerhetskopiering velger du MySQL -databaser .
  7. Velg databasen for å starte nedlastingen.

Databasen blir automatisk lastet ned til din lokale datamaskin.

Merk: Denne metoden eksporterer databasen i .sql.gz -filformatet. Hvis du trenger .sql -format, må du pakke ut filen. Hvis du ikke har en app som pakker ut .gz -filer på datamaskinen din, kan du laste opp filen til Filbehandling , pakke den ut der og deretter laste den ned i .sql -format.