Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Eksporter nettstedsdatabasen

Trinn 2 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

Eksporter en kopi av MySQL -databasen det administrerte WordPress -nettstedet er koblet til.

1. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  2. For nettstedet du vil overføre, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.

menyen for nettstedalternativer
  3. Velg Vis mer for å utvide panelet.
    vis mer
  4. Finn databasedetaljer, og velg deretter Vis .
  5. Velg phpMyAdmin -URL -en som åpner en påloggingsside i en ny nettleserfane.
  6. Gå tilbake til informasjonssiden for å kopiere brukernavnet og passordet .
  7. Lim inn brukernavnet og passordet på phpMyAdmin -påloggingssiden
  8. Velg .
  9. Velg Eksporter .
    finn og velg eksport
  10. I delen Eksporter velger du databasebrukernavnet. Sørg for at du ikke velger skjemaet.
    velg databasenavnet
  11. I Lagre som fil -delen velger du Lagre som fil -boksen.
    lagre som filplassering
  12. I feltet Filnavn , gi eksportøren et navn. For eksempel: nettstednavn-database.
  13. Velg Gå for å laste ned SQL -databasefilen.