Administrert WordPress Hjelp

Eksporter nettstedsdatabasen din

Trinn 2 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Eksporter en kopi av MySQL-databasen ditt Administrert WordPress-nettsted er koblet til.

1. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  2. For nettstedet du ønsker å overføre, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.

meny for nettstedsalternativer
  3. Velg Vis mer for å utvide panelet.
    vis mer
  4. Finn Database-detaljer og velg deretter Vis.
  5. Velg phpMyAdmin URL, som åpner en påloggingsside i en ny nettleserfane.
  6. Gå tilbake til detaljer-siden for å kopiere brukernavnet og passordet.
  7. På phpMyAdmin-påloggingssiden, limer du inn brukernavnet og passordet
  8. Velg .
  9. Velg Eksporter.
    finn og velg eksporter
  10. I Eksport-avsnittet, velger du brukernavnet for databasen. Sørg for at du ikke velger skjemaet.
    velg databasenavnet
  11. I Lagre som-avsnittet, velger du boksen Lagre som fil.
    lagre som fil-plassering
  12. I Filnavn-feltet gir du eksporten din et navn. For eksempel: sitename-database.
  13. Velg Start for å laste ned SQL-databasefilen.