Eksporter mine nettbutikkprodukter til en CSV -fil

Eksporter produktene dine fra Websites + Marketing -nettbutikken din som en CSV -fil for å administrere produktene dine i et regneark.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Produkter .
  4. Velg Utvalgt .
  5. Hvis du bare vil eksportere bestemte produkter, merker du av i boksene ved siden av de produktene, eller du bruker Type- eller Kategorifiltrene eller søkefeltet for å finne og merke av for disse produktene.
  6. Velg Importer/eksporter , og deretter Eksporter .
  7. Velg knappen for å eksportere alle produktene, eller gjeldende søk eller filter.
  8. Velg Eksporter .
  9. Den eksporterte filen blir sendt til e -posten din. Et popup-vindu vil også vises i nettleseren din med en kobling for å laste ned CSV-filen. Større filer vil ta et øyeblikk lenger tid til de er klare.
  10. Velg OK for å gå tilbake til produktene dine.