Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Eksporter WooCommerce -produkter

Du kan bruke Product CSV Import Suite -utvidelsen til å enkelt eksportere en CSV -fil av produktene dine i WooCommerce. Alternativer er tilgjengelige for å tilpasse eksporten din, for eksempel å begrense kolonnene eller antallet produkter i filen.

Påkrevd: CSV -produktpakke for produkter er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i WordPress Netthandel -hosting eller som et enkeltstående kjøp.
  1. Logg på WordPress.
  2. Sørg for å aktivere utvidelsen Product CSV Import Suite. ( Trenger du hjelp med å aktivere utvidelsene dine? )
  3. Naviger til WooCommerce > CSV Import Suite .
  4. Klikk på fanen Eksporter produkter .
  5. I Eksporter produkt CSV -delen klikker du på Eksporter produkter -knappen for å laste ned en CSV -fil av produktene dine.