Eksportere et kodesigneringssertifikat fra Internet Explorer eller Firefox

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Når du har installert et kodesigneringssertifikat i nettleseren, kan det være lurt å eksportere det fra Internet Explorer® eller Firefox® for bruk andre steder. Det kan for eksempel være lurt å sikkerhetskopiere det, eller bruke det på en annen datamaskin.

Slik eksporterer du et kodesigneringssertifikat fra Internet Explorer

1. I Internet Explorer åpner du Verktøy og klikker deretter Alternativer for Internett . Vinduet Alternativer for Internett vises.
  2. Fra Innhold -fanen klikker du på Sertifikater .
  3. Fra sertifikatlisten velger du sertifikatet du vil eksportere, og klikker deretter på Eksporter .
  4. Klikk på Neste.
  5. Klikk på Ja, eksporter privatnøkkelen , og klikk deretter på Neste .

Merk: Hvis alternativet "Ja, eksporter privat nøkkel" ikke er tilgjengelig, er privatnøkkelen ikke til stede eller er den merket som ikke eksporterbar. For å fastslå om den private nøkkelen er tilgjengelig, se detaljene i sertifikatet. Innholdet i dialogboksen indikerer om en privat nøkkel er knyttet til sertifikatet.

6. Velg Utveksling av personlig informasjon , og velg deretter Inkluder alle sertifikater i sertifiseringsbanen hvis mulig .
  7. Velg Eksporter alle utvidede egenskaper , og velg deretter Slett privatnøkkelen med mindre du ønsker å legge igjen en kopi av den private nøkkelen i sertifikatlageret.
  8. Klikk på Neste.
  9. Hvis det er nødvendig, angir du passordet ditt to ganger.
  10. Velg stedet du vil lagre PFX -filen på, og klikk deretter på Neste .
  11. Klikk Fullfør og klikk deretter på OK i bekreftelsesvinduet som vises.

Slik eksporterer du et kodesigneringssertifikat fra Firefox

1. I Firefox klikker du på Verktøy og velger Alternativer .
  2. PC: I delen Avansert , fra Kryptering -fanen, klikker du på Vis sertifikater .

Mac: Fra Firefox -menyen velger du Innstillinger . Gå til Avansert -fanen, og gå deretter til Cerficiates -fanen.
  3. Velg sertifikatet du vil eksportere, og klikk deretter på Sikkerhetskopier .
  4. Angi filnavnet, og velg deretter PKCS12 Files fra menyen Lagre som type eller Format.
  5. Klikk på Lagre.
  6. Opprett et sterkt passord, og klikk deretter på OK .

Etter fullføring mottar du bekreftelse på at eksporten var vellykket.

Merk: For å bruke sertifikatet ditt med andre programvareverktøy, må du kanskje konvertere den eksporterte PFX -filen til PVK- og SPC -filer. SeKonvertere en eksportert PFX -kodesigneringsfil til PVK- og SPC -filer ved hjelp av Windows for informasjon.