GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Eksportere kontakter for å sikkerhetskopiere abonnentoppføringer

Vi anbefaler at du eksporterer kontaktene dine regelmessig, for å sikkerhetskopiere abonnentoppføringene. Det kan også være lurt å eksportere kontakter før du utfører større e-postlisteendringer. Alle eksporter leveres per e-post som nedlastbare koblinger til .csv- eller .xls-filer.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på fanen Abonnenter
  3. Klikk på listenavnet du vil eksportere. Hvis du ønsker å eksportere hele listen, klikker du på Alle abonnenter .
  4. Klikk på Eksporter.
  5. Velg om du ønsker å eksportere filen i CSV- eller XLS-format.
  6. Klikk på Eksporter for å bekrefte og starte eksporteringen.
  7. Vi sender deg koblingen til filen på e-post.

Merk: Se nedenfor hvis du har problemer med eksportkoblingen.

Eksportere en liste eller utvalgte kontakter:

1. Velg listen du vil eksportere, eller velg bestemte kontakter (ved hjelp av avmerkingsboksene).
  2. Klikk på Eksporter-knappen øverst til høyre på siden.
  3. Velg om du ønsker å eksportere filen i CSV- eller XLS-format.
  4. eksporter-publikum-velg-csv-xls-filformat
  5. Klikk på Eksporter for å bekrefte og starte eksporteringen.
  6. Vi gir beskjed om eksporteringen var vellykket, og sender deg en e-post når den er klar. Dette tar vanligvis et par minutter, men det kan ta lengre tid for større lister.

Problemer med eksportkobling

I de fleste nettlesere og innbokser kan du klikke på koblingen for automatisk å laste ned de eksporterte kontaktene i en allsidig CSV-formatert tekstfil eller et regneark. Dersom du av en eller annen årsak ikke kan laste ned filen automatisk ved å klikke på koblingen, høyreklikk (PC) eller Ctrl+klikk (Mac) på koblingen, hvorpå nettleseren viser et alternativ for å Lagre kobling som (eller lignende):

Når du velger det alternativet, kan du velge navn på filen og hvor du vil lagre den. Lagre filen i .csv-format (f.eks. «Export_Name.csv») eller .xls-format (f.eks. «Export_Name.xls»), da det er den beste måten å sikre at filen åpnes i riktig program på datamaskinen. Filformatet du valgte da du eksporterte abonnentene, avgjør hvilket filformat du må lagre filen i.

Voilà! Du har en fil med disse kontaktene på datamaskinen, og du kan åpne og redigere den i et hvilket som helst regneark- eller tekstbehandlingsprogram.

Relaterte emner:
Slik sletter du kontakter
Slik viser eller redigerer du kontaktdetaljer