Eksporterer MySQL -database i SSH

Servere uten et kontrollpanel (som cPanel, Plesk eller Enkelt kontrollpanel) har ikke phpMyAdmin installert. For å administrere databaser uten et kontrollpanel, må du bruke SSH -kommandolinjen for å importere .SQL sikkerhetskopifiler.

1. Koble til serveren eller delt hostingkonto med SSH
  2. Finn databaseinformasjonen din:
  3. Koble til MySQL ved å bruke følgende kommando:
    $ mysqldump -p -h hostname -u username database > dbname.sql
    • Angi databaseinformasjonen for databasen din:
      • -p : Passord
      • -h : Vertsnavn
      • -u : Brukernavn
      • database : Databasenavn
      • dbname.sql : Navnet du ønsker for sikkerhetskopifilen
  4. Når du ser Angi passord:, angir du passordet for den MySQL -brukeren
  5. Databasen din er nå eksportert til filen dbname.sql og er klar for nedlasting til den lokale datamaskinen