Legg til Microsoft 365-e-posten min i Apple e-post på iPhone eller iPad

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Apple e-postappen på iPhone eller iPad. Da kan du sende, motta og administrere e-post.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne innstillinger-tannhjul innstillingsmeny-innstillinger.
  2. Trykk på Mail, og deretter Kontoer. Avhengig av iOS-versjon må du kanskje trykke på Passord og Kontoer.
    I E-post trykker du på Kontoer
  3. Trykk på Legg til konto.
    I Mail trykker du på Kontoer
  4. Trykk på Microsoft Exchange.
    Trykk på Microsoft Exchange på menyen
  5. Angi e-postadressen din og en kort beskrivelse (som navnet på bedriften din eller e-posttypen), og trykk deretter på Neste.
    Angi e-postadresse, beskrivelse og trykk på Neste
  6. Trykk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å bruke Microsoft Exchange-kontoen din.
    Trykk på Logg på for å logge på Exchange-kontoen din
  7. Angi e-postpassordet ditt og trykk på Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.
    Angi passordet for e-post og logg på
  8. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  9. (Valgfritt) Hvis Microsoft ikke finner kontoen, blir du bedt om å angi opplysningene manuelt:
    • E-post: e-postadressen din for Microsoft 365
    • Passord: passordet ditt for Microsoft 365
    • Server: outlook.office365.com (dette er påkrevd)
    • Domene: Dette kan stå tomt
    • Brukernavn: e-postadressen din for Microsoft 365
  10. Trykk på Neste. Du blir kanskje bedt om å velge Samtykke på vegne av din organisasjon, som gjør at Microsoft 365 og Mail-appen kan fungere sammen. Trykk på Aksepter.
  11. Klikk Lagre. Du kan komme tilbake og oppdatere innstillinger her når som helst.
    Gjennomgå innstillingene, og trykk på Lagre

Det var det hele! Du finner Microsoft 365-kontoen din under Kontoer.