|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Email support

GoDaddy doesn't currently offer support through email. However, you can get help through chat or over the phone:

Chat

To chat with our support team, visit our Contact Us page and click Chat Now.
click chat now to start live chat

Phone numbers

If live chat isn't available, here's where to find our global list of support phone numbers.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.