Deaktiver tema- og plugin -redigeringsprogrammet i WordPress med Sucuri Security -plugin -modulen

For å gjøre det enkelt, kan du redigere plugin -moduler og temafiler direkte fra WordPress -instrumentbordet - men dette kan også gjøre nettstedet ditt sårbart for skadelige besøkende. Slik bruker du plugin -modulen Sucuri Security for å beskytte nettstedet ditt ved å deaktivere filredigeringsprogrammet når det ikke er nødvendig.

Påkrevd: Du må installere plugin -modulen Sucuri Security før du følger disse trinnene.
  1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre velger du Sucuri Security > Innstillinger .
  3. Velg Hardening -fanen.
  4. Finn delen aktivert Deaktiver plugin -modul og tema -redigeringsprogram .
  5. Hvis seksjonen er rød, velger du Bruk herding . Hvis det er grønt, er herdingen allerede brukt.

Merk: Hvis du ikke kan bruke eller gjenopprette herding for denne funksjonen, kan den allerede håndteres av hostingplattformen din.

Relaterte trinn

Beskytt nettstedet ditt ytterligere ved å aktivere de andre Sucuri Security -alternativene: