Aktiver moderne autentisering for Microsoft Office 2013 på Windows -enheter

Du kan ikke lenger koble til postbokser i Outlook 2013 på Windows -enheter ved hjelp av Basic -autentisering, en utdatert industristandard som ble utdatert i 2023. Å bruke Basic -autentisering gjør det lettere for angripere å fange inn brukerlegitimasjon, noe som øker risikoen for at stjålet legitimasjon brukes mot andre endepunkter eller tjenester.

Hva må jeg gjøre?

Siden du ikke lenger kan bruke grunnleggende autentisering for Outlook 2013, kan du gjøre ett av følgende i stedet:

• Aktiver moderne godkjenning for Office 2013 : Moderne godkjenning, eller OAuth2.0, er sikrere og støtter flerfaktorautentisering, eller MFA, med moderne metoder som engangsmeldinger og autentiseringsapper. Konfigurer spesifikke registernøkler for å aktivere moderne autentisering for Office 2013.
    Merk: Vårt GoDaddy -veiledninger kan ikke veilede deg gjennom å gjøre registerendringer. Se vår erklæring om støtte .
  • Oppgrader til Business Professional : Den leveres med den nyeste versjonen av Office -programvare, så den kommer med moderne autentisering aktivert som standard. Sammenlign e -postplaner .
  • Bruk Outlook på nett : Tilgang påvirkes ikke. Logg på Outlook på nett .