Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver varsler for ressurs- og tjenestehendelser for min Gen 4 VPS

Slik aktiverer du e -postvarsler for ressurs- eller tjenesteproblemer med Gen 4 VPS. Når en hendelse inntreffer, sender vi et varsel til e -postadressen som er tilknyttet GoDaddy -kontoen din.

Merk: Denne funksjonen er tilgjengelig i alle administrerte eller fullt administrerte Gen 4 VPS-kontoer, og til selvadministrerte Gen 4 VPS-kunder som kjøpte 4. februar 2020 eller senere.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under servere ved siden av Gen 4 VPS du ønsker å se, velg Behandle.
  3. Velg Overvåking i instrumentbordet for Gen 4 VPS.
    velg overvåkingsfane
  4. I delen Administrer e -postvarsler i Bruk eller Tjenester -fanen velger du veksleknappen for å aktivere eller deaktivere varsler.

Når dette er aktivert for elementer i Bruk -fanen, sender vi en e -post når en eller flere av disse betingelsene er oppfylt:

• Oppetid: Utfall på 5 minutter eller mer
    • CPU/RAM: > 95% i 10 minutter eller mer
    • Disk: > 80% i 10 minutter eller mer

Når dette er aktivert for alle Tjenesteelementer , sender vi en e -post når det oppstår en feil på fem minutter eller mer.

Mer informasjon

Påkrevd: Overvåking av ressurser og tjenester administreres av panopta-agenten på serveren din. Ikke slett denne komponenten, og sørg for at du ikke blokkerer IP -adressene som brukes av overvåkingssystemet .