Endre datasenteret mitt

For best mulig nettstedhastighet, bør datasenteret for Linux -hostingkontoen din være plassert geografisk nærmest ditt primære publikum. For å endre datasenteret kjøper du en overføring, velger det nye datasenteret og planlegger en overføringstid som forklart her.

Advarsel: Nettstedet ditt vil oppleve nedetid mens det overføres mellom datasentre. Dessverre er det ingen måte å omgå nedetid.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I Kontooversikten , i Innstillinger -delen, velger du Server .
    velg server
  4. Klikk på Endre ved siden av Datasenter .
  5. Klikk på Neste.
  6. Fullfør kjøpet og klikk på Kasse .
  7. Gå tilbake til kontoens instrumentbord , og velg Server i Innstillinger -delen.
  8. Klikk på Planlegge ved siden av Datasenter .
  9. Velg datasenteret du ønsker å bruke, samt den beste tiden for nettstedet ditt til å oppleve nedetid for overføringen.
  10. Klikk på Planlegg overføring .

Vi sender deg en e -post for å bekrefte overføringen når den starter og når den er fullført.