Endre ditt sikre domene

Du kan endre ditt SSL-sertifikats "vanlige navn," som er det primære domenenavnet som det sikrer/krypterer.

Ytterligere opplysninger

• Med Deluxe- og Utvidet validering-SSL-sertifikater kan du kun endre det vanlige navnet, du kan ikke endre informasjonen til organisasjonen.
  • Du må gå gjennom domeneverifikasjonsprosessen for domenenavnet til det nye vanlige navnet ditt.
  • Å forespørre et nytt vanlig navn påvirker ikke utløpsdatoen til SSL-en din.
  • Det gamle vanlige navnet ditt kan opprette sikre tilkoblinger i 72 timer etter at du fullfører endringen av det vanlige navnet ditt.
  • Hvis sertifikatet ditt er tilknyttet en av våre standard hostingtjenester, vil en endring av det vanlige navnet til sertifikatet ditt ikke endre domenenavnet til den tilknyttede tjenesten. Du må endre tjenestens domenenavn separat (mer informasjon).

Slik endrer du det vanlige navnet til dine Standard eller Deluxe SSL-er

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Administrer ved siden av sertifikatet du vil bruke.
  4. Ved siden av sertifikatet ditt, i kolonnen Handlinger, klikk på Vis status.
  5. Klikk på Administrer.
  6. Klikk på Endre nettstedet som sertifikatet beskytter.
  7. Velg ett av følgende basert på hvor sertifikat blir hostet:
    Hostet ... Gjør dette ...
    Delt hosting eller Nettstedbygger Velg Endre til et hostet domene, og velg deretter domenenavnet du ønsker å bruke.
    Annetsteds Fjern merkingen Endre til et hostet domene.
    Angi det Vanlige navnet du ønsker å bruke for sertifikatet.
  8. Klikk Lagre.
  9. Hvis du oppgav en CSR for serveren ved hjelp av SSL-sertifikatet og flytter til en ny server, må du opprette nye nøkler for sertifikatet (mer informasjon).
  10. Klikk på Send alle lagrede endringer.

Du må nå bekrefte forespørselen for det nye vanlige navnet (mer informasjon).