Endre domenenavnet ditt

Du kan når som helst oppdatere domenenavnet som er knyttet til din nettbutikk. Du kan bruke alle domener som finnes i den samme kontoen som Nettbutikk-planen din.

Merk: Denne artikkelen gjelder for den enkeltstående versjonen av nettbutikken. Den gjelder ikke for Website Builder-versjonen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på ForretningsinformasjonInnstillinger-fanen.
  3. Klikk på Endre domene-koblingen og velg ett av alternativene:
    • Velg Velg fra mine domener hvis du vil bruke et domene som er registrert på denne kontoen.
    • Velg Opprett et underdomene hvis du ønsker å bruke et underdomene av et domenenavn på kontoen din, f.eks. underdomene.coolexample.com.
  4. Klikk på Lagre for å lagre endringene dine, og publiser deretter nettstedet ditt for å se endringene dine på nett.