Endre domenenavnet mitt

Du kan endre domenenavnet som er knyttet til Website Builder-kontoen din. Du kan ikke endre domenenavnet for en gratis Website Builder-konto.

Merk: Du kan ikke endre et domene med SSL-sertifikat direkte. I stedet må SSL-sertifikatet gis ny nøkkel.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Website Builder, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Klikk på DomeneinnstillingerInnstillinger-fanen.

Merk: Hvis du ser Publiser-knappen øverst til høyre, klikker du på ikonet med tre streker ved siden av den, og velger Avslutt Designer for å komme tilbake til stedet der du ser Innstillinger-fanen.

4. Velg et av de følgende alternativene:
    Angi domenenavnet som er registrert et annet sted
    • Velg et av domenene mine hvis du vil bruke et domene som er registrert på denne kontoen.
    • Skriv inn et domene som er registrert et annet sted hvis du vil bruke et domenenavn som ikke er registrert på denne kontoen.
    • Opprett underdomene hvis du ønsker å bruke et underdomene av et domenenavn på kontoen din, f.eks. underdomene.kulteksempel.com.

Merk: Hvis du velger Skriv inn et domene som er registrert et annet sted, må du også kontakte selskapet som agerer som registrator for dette «eksterne» (ikke GoDaddy) domenet.

5. Klikk på OK.
  6. Klikk på Rediger nettsted.
  7. Klikk på Publiser.