Endre domenet for kontoen din

Ved å endre det primære domenenavnet på en hostingkonto, kan du endre domenenavnet knyttet til kontoens nettrotkatalog.

Det er et par ting å huske på:

• Hvis du allerede har lagt til domenenavnet du ønsker å bruke som et Alias- eller Tillegg-domene, må du først fjerne det (Web & Classic / cPanel / Plesk).
  • Fjern eventuelle underdomener til det primære domenenavnet ditt før du endrer det (Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress).
  • Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, kan du ikke endre det primære hostingdomenenavnet uten å oppheve SSL-en din. For mer informasjon, se
    .
  • WordPress®-installasjoner kan svikte når du endrer det primære domenet ditt. Hvis de gjør det, se instruksjonene på WordPress-nettstedet.

Endre domenet for hostingkontoen din

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Logg på Gateway med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. I kontoen for domenet du vil endre, klikker du på Innstillinger.
  5. Skriv inn domenet du vil bruke og klikk på Endre domene.