Endre domenet i Linux-hostingkontoen min

Slik kan du endre hoveddomenenavnet på Linux-hostingkontoen din. Etter at du har gjennomført endringen, kan det ta opptil ett døgn før endringen trer i kraft.

Før du følger disse trinnene:

Er du ferdig med dette? La oss endre selve domenenavnet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoens Instrumentbord, i Innstillinger-avsnittet ved siden av Primærdomene, klikker du på Endre.
  4. Skriv inn domenet du vil bruke og klikk på Endre domene.

Mer informasjon

• Hvis domenet du vil bruke ikke finnes i den samme GoDaddy-kontoen, må du endre domenets A-post for å peke den mot hosting-IP-adressen din.
  • WordPress®-installasjoner kan svikte når du endrer det primære domenet ditt. Hvis dette skjer, kan du se disse WordPress-instruksjonene.

Relaterte produkter