Endre domenet for kontoen din

Ved å endre det primære domenenavnet på en hostingkonto, kan du endre domenenavnet knyttet til kontoens nettrotkatalog.

Det er et par ting å huske på:

• Hvis du allerede har lagt til det domenenavnet du vil bruke som det primære hostingdomenenavnet, må du først fjerne det. Du må også kanskje fjerne eventuelle underdomener til det primære domenenavnet før du kan endre det (Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress).
  • Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, kan du ikke endre det primære hostingdomenenavnet uten å oppheve SSL-en din. For mer informasjon, se
    .
  • WordPress®-installasjoner kan svikte når du endrer det primære domenet ditt. Hvis de gjør det, se instruksjonene på WordPress-nettstedet.
  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Logg på Gateway med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. I kontoen for domenet du vil endre, klikker du på Innstillinger.
  5. Skriv inn domenet du vil bruke og klikk på Endre domene.