Endre domenet for kontoen din

Ved å endre det primære domenenavnet på en hostingkonto, kan du endre domenenavnet knyttet til kontoens nettrotkatalog.

Det er et par ting å huske på:

• Hvis du allerede har lagt til det domenenavnet du vil bruke som det primære hostingdomenenavnet, må du først fjerne det. Det kan hende at du også må fjerne noen underdomener fra det primære domenenavnet ditt før du kan endre det. For mer informasjon, se
    .
  • Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, kan du ikke endre det primære hostingdomenenavnet uten å oppheve SSL-en din. For mer informasjon, se
    .
  • WordPress®-installasjoner kan svikte når du endrer det primære domenet ditt. Hvis de gjør det, se instruksjonene på WordPress-nettstedet.
  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Velg Vertsbaserte domenerMer-menyen.
  5. Velg primært hostingdomene og klikk deretter på Endre primær.
  6. Angi det nye primære domenet for kontoen din og klikk deretter på OK.