Endre e-postpassord for en bruker

Advarsel: Denne artikkelen gjelder spesifikt for endring av e-postpassord for Office 365-brukere.

Som administrator for Office 365-kontoen kan du endre ditt eget passord eller passordene til enhver annen bruker på kontoen din. Du sender dem da et midlertidig passord, slik at de kan tilbakestille sine egne passord.

Merk: Hvis du har glemt passordet og du ikke er en administrator på kontoen, kan du sende deg selv en tilbakestilling av passord-e-post.

1. I Office 365-kontoen din klikker du på Instrumentbord.
  2. Klikk på e-postadressen du vil bruke, under Brukere.
  3. Klikk på Passord under Administrer.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Angi et nytt passord for brukere i Nytt passord-feltet. Angi så det samme passordet i Bekreft passord-feltet.

Merk: Det kan ta opptil 30 minutter før tilbakestilling av passord trer i kraft.

• Klikk på Generer midlertidig passord, og angi e-postadressen det midlertidige passordet skal sendes til.

Merk: Brukeren må bruke dette midlertidige passordet til å logge på Office 365-e-postkontoen sin, hvor de umiddelbart blir bedt om å endre passordet sitt.

5. Klikk Lagre.