Endre eller avbryt kjøpet for mobilappen min

Hvis du kjøpte et produkt eller et abonnement fra mobil -appbutikken din, administreres din gratis prøveperiode og abonnementsfakturering av Apple App Store eller Google Play. Du kan se de kjøpte produktene dine på Mine produkter -siden eller i GoDaddy -mobilappen , men eventuelle endringer eller kanselleringer må gjøres gjennom mobilappbutikken der du kjøpte produktet eller abonnementet ditt.

Merk: Nettsteder som er kjøpt gjennom Apple App Store, vises ikke i Mine produkter . Bruk GoDaddy -mobilappen til å redigere nettstedet eller bruk telefonens appbutikk til å administrere abonnementet ditt.

For mer informasjon om endring eller kansellering av produkter i App Store, bruk koblingene nedenfor: