Endre en A-post

Rediger en A-post i GoDaddys sonefil hvis du må oppdatere hvor domenet ditt peker til. Endringer til en eksisterende A-post kan føre til at nettstedet ditt eller e-posttjenesten din opplever et midlertidig avbrudd. Hvis du prøver å endre www-oppføringen din, må du redigere CNAME-oppføringen i stedet.

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger. Du vil ikke være i stand til å vise oppføringene dine hvis du ser meldingen Vi kan ikke vise DNS-informasjonen din fordi navneserverne dine ikke er administrert av oss. Endre navneserverne dine for å administrere DNS med GoDaddy.
  4. Velg rediger dns-blyantikon blyantikonet ved siden av A-posten du trenger å redigere.

Merk: Ser du ikke blyantikonet? Sjekk ut disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Våre Guides GoDaddy er her for å hjelpe.
    • Er videresending av domene aktivert på domenet?
    • Er domenet koblet til et tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til det nettstedet for å koble det fra, eller fjern tilkoblingen.
    • Er en brannmur aktivert i nettstedssikkerhet? Rediger IP-adressen din

5. Rediger detaljene for A-posten:
    • Vert: Vertsnavnet A-posten kobler til. Angi @ for å peke direkte mot domenenavnet ditt. Eller endre et subdomain-prefiks fra store.coolexample.com til shop.coolexample.com.
    • Peker mot: IP-adressen du angir som mål for verten. Dette er ofte IP-adressen til hostingkontoen.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre DNS-informasjon. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

De fleste brukere vil se DNS-endringer svært raskt, men det kan ta opptil 48 timer for noen brukere.

Vis meg hvordan

redigere en cname-oppføring