Endre en A-post

Rediger en A-post i ditt DNS på GoDaddy-kontoen din. Å redigere A-poster kan føre til at nettstedet ditt eller e-posttjenesten din opplever et midlertidig avbrudd.

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. DNS-behandling-siden velger du rediger dns-blyantikon blyantikonet ved siden av A-posten du skal redigere.

Merk: Ser du ikke blyantikonet? Sjekk ut disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Kontakt kundestøtte
    • Er domeneoverføring aktivert?
    • Er domenet koblet til et tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til dette nettstedet for å fjerne sammenkoblingen.
    • Er en brannmur aktivert i nettstedssikkerhet? Rediger IP-adressen din

5. Rediger detaljene for A-posten din:
    • Vert: Angi vertsnavnet A-posten kobler til. Angi @ for å peke direkte mot domenenavnet ditt.
    • Peker mot: IP-adressen du angir som mål for verten.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Vis meg hvordan

redigere en cname-oppføring