Endre en CNAME-oppføring

Endre en CNAME-oppføring, eller alias, i din DNS-sonefil i GoDaddy-kontoen. CNAME-oppføringer bruker et domeneprefiks, for eksempel blog.coolexample.com, for å peke domenet ditt til et annet domenenavn eller URL.

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. På siden DNS-behandling velger du rediger dns-blyantikon-blyantikonet ved siden av CNAME du skal redigere.
  5. Rediger informasjonen for CNAME-oppføringen din:
    • Vert: Vertsnavnet, eller prefikset, CNAME-oppføringen vil bli satt til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller siste tegnet. Flere punktum etter hverandre (...) er ikke tillatt, og verten kan ikke overskride 25 tegn eller være @-symbolet. Du kan ikke bruke en vert som allerede er tilordnet til en eksisterende A-post, TXT-oppføring eller MX-oppføring.
    • Peker mot: URL-adressen du angir som mål for verten. Angi @ for å peke direkte mot rotdomenenavnet ditt.
    • TTL: Fastsetter hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
    • Merk: Den mest vanlige CNAME-verten er www, med @-symbolet angitt for Peker mot-feltet. Dette vil gjøre at www.coolexample.com laster til den samme nettsiden som rotdomenet, coolexample.com.

6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Vis meg hvordan

rediger en cname-oppføring