Endre en MX-oppføring

Du kan når som helst redigere MX-oppføringer (Mail Exchanger) i DNS-sonefilen din. Når du endrer MX-oppføringene, kan dette forstyrre e-posttjenesten din midlertidig.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. På siden DNS-behandling velger du rediger dns-blyantikon-blyantikonet ved siden av MX-oppføringen du skal redigere.

Merk: Et domene kan bare bruke én e-posttjeneste om gangen. Du kan for eksempel bruke Microsoft 365 eller Google-e-post på et domene, men du kan ikke bruke begge e-posttjenester på det samme domenet.

5. Rediger informasjonen for MX-oppføringen din:
    • Vert: Domenet eller underdomenet for MX-oppføringen. De fleste e-postservere bruker @ for verten, men du kan også bruke et underdomene, for eksempel www eller mail.
    • Peker mot: E-postserverens adresse, for eksempel smtp.secureserver.net.
    • Prioritet: Rekkefølgen som oppføringen evalueres og brukes i. Lavere prioritet leses av før høyere prioritet.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relaterte trinn

• Bekreft at MX-oppføringene er riktig konfigurert ved å sende deg selv en test-e-post. Husk at det kan ta opp til 48 timer før DNS-endringer trer i kraft.
  • Slett eller legg til en MX-oppføring når som helst.