Redigere en MX-oppføring

MX-oppføringer (eller Mail eXchanger-oppføringer) forteller e-posttjenestene som er koblet til domenet ditt, som Microsoft 365, hvor og hvordan e-posten skal leveres. Du må få de korrekte innstillingene for MX-oppføringene fra e-postleverandøren din.

Merk: Når MX-oppføringer blir lagt til, redigert og slettet, kan dette føre til forstyrrelser i e-posttjenestene som er knyttet til domenet ditt. Vær forsiktig, og bekreft innstillingene dine før du endrer MX-oppføringer.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Velg avmerkingsboksene ved siden av DNS -postene du må redigere, og velg deretter Rediger .
    • Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av en enkelt oppføring for å redigere en enkelt oppføring i stedet.
  5. Rediger detaljene for MX-oppføringen. Disse får du fra e-postleverandøren din.
    • Navn: Hostnavnet eller prefikset til oppføringen, uten domenenavnet. Angi @ for å plassere oppføringen på rotdomenet, eller angi et prefiks som mail for å levere e-post til en e-postadresse som info@mail.coolexample.com.
    • Prioritet: Prioriteten avgjør hvilke oppføringer som skal kontaktes først når det finnes flere MX-oppføringer på domenet. Et lavere tall betyr mer foretrukket, og oppføringen med lavest prioritet vil bli brukt først.
    • Verdi: E-postserverens domene, for eksempel smtp.secureserver.net.
    • TTL (Time to live): Så lenge serveren skal hurtigbufre informasjon før oppdatering. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. (Valgfritt) Velg Legg til flere oppføringer for å legge til flere DNS-oppføringer samtidig. Hvis du ombestemmer deg, velger du skjermbilde av ikonet for å slette en dns-oppføring Slett for å fjerne oppføringer som ikke er lagret ennå.
  7. Velg Lagre for å bekrefte endringene. Hvis du har lagt til flere poster samtidig, velger du Lagre alle poster .
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.