Endre en NS -post

Du kan redigere egendefinerte NS -poster du har opprettet i sonefilen din for å oppdatere navneserveren som en spesifikk underdomene -vert peker til. Dette vil tillate deg å administrere underdomenet med en annen DNS -tjeneste.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Rull ned til Flere innstillinger og klikk på Administrer DNS .
    velg velg administrer dns
  4. På siden DNS -behandling , ved siden av posten du ønsker å redigere, klikker du pårediger dns blyantikon blyantikon.

Merk: Hvis du hoster DNS med GoDaddy, konfigureres NS -postene som trengs for standard DNS automatisk og kan ikke endres.

5. Rediger feltene etter behov:
    • Vert: Vertsnavnet til underdomenet du peker.
    • Peker til: Navneserveren du vil at underdomenet skal peke til.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  6. Klikk på Lagre for å fullføre prosessen.

Det kan ta opptil 48 timer før alle endringer trer i kraft.