Endre en restordre til et annet domenenavn

Du kan endre tjenesten Domenerestordre til et annet domenenavn så lenge restordren forblir aktiv. Restordre for domener forblir aktive til de fanger et domenenavn eller du manuelt avbryter dem.

Hvis du ennå ikke har satt opp en restordre, seSette opp domenerestordre for mer informasjon.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp/Selg -menyen velger du Restordre og Overvåking .
  7. Klikk på domenenavnet du vil endre.
  8. Klikk på Endre domenenavn og angi det nye domenenavnet.
  9. Les avtale om bestilling og overvåking av domenenavn, velg Jeg har lest og godtar ... , og klikk deretter på Neste .
  10. Bekreft kontaktinformasjon.
  11. Klikk på OK.