Endre en SPF -oppføring

En SPF -oppføring (Sender Policy Framework) er en type TXT -post i DNS -sonefilen din. SPF -poster hjelper deg med å identifisere hvilke e -postservere som har tillatelse til å sende e -post på vegne av domenet ditt. Du kan når som helst redigere en eksisterende SPF -oppføring .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. På siden DNS -behandling velger durediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av SPF -oppføringen du må redigere.
  5. Rediger detaljene for SPF -oppføringen din:
    • Vert: Domenet eller underdomenet for SPF-oppføringen. For å plassere oppføringen i rotdomenet ditt skriver du @ i Vert-feltet.
    • TXT-verdi: SPF-regelen som skal brukes. Angi for eksempel v=spf1 mx -all for å angi at e-poster er tillatt fra e-postserveren din, men ingen andres. Ta en titt på mer informasjon om SPF-oppføringssyntaks.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.