Endre en TXT -oppføring

En TXT -post (forkortelse for tekstoppføring) er en informativ DNS -post som brukes til å knytte vilkårlig tekst til en vert eller et annet navn. TXT -poster brukes ofte til å bekrefte domeneeierskap, SSL -verifisering og retningslinjer for avsenders e -post, slik som SPF -poster og DMARC -retningslinjer. Du kan når som helst endre TXT -oppføringene dine i GoDaddy -kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. På siden DNS -behandling velger durediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av TXT -oppføringen du må redigere.
  5. Rediger detaljene for TXT -oppføringen din:
    • Vert : Vertsnavnet for TXT -posten. Hvis du vil legge posten til rotdomenet ditt, skriver du @ i Vert -feltet.
    • TXT -verdi : Tegnstrengen du bruker som mål for verten din. Dette er ofte bekreftelses- eller e -postretningslinjeteksten for posten.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relaterte trinn

• TXT-oppføringer har en maksimal tegngrense på 1024, og kun UTF-8 tegn støttes.
  • Slett eller legg til en TXT -oppføring når som helst.