Endre en brukers e-postadresse i WordPress-databasen

Du kan oppdatere WordPress-e-postadressen din i databasen, som kan hjelpe hvis du ikke kan hente e-posten for tilbakestilling av passord.

Advarsel: Lag alltid en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du feilsøker eller gjør eventuelle endringer.
  1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin-menyen til venstre velger du databasen nettstedet ditt bruker.
  3. Velg wp_users-tabellen (velg teksten, ikke avmerkingsboksen).

Merk: wp_ er standard tabellprefiks for databasen. Hvis tabellprefikset ditt ikke er wp_, fokuserer du på å finne _users.. Det skal kun være én _users-tabell.

4. Ved siden av brukeren du ønsker å oppdatere, velger du Rediger.
  5. I Verdi-kolonnen sletter du innholdet i user_email-boksen og erstatter den med den nye e-postadresse.
  6. Velg for å bruke endringen.

Last inn WordPress-påloggingssiden i en nettleser og forespør kobling for tilbakestilling av passord igjen for å motta den til den nye e-postadressen.